Dit zijn wij

Tandartsenwebsites.nl is opgericht door Tim en Lex, experts in marketing en branding. Tim heeft ruime ervaring als marketeer en is gepassioneerd in het helpen van kleine bedrijven om online succesvol te zijn. Met oog voor detail ontwikkelt hij effectieve digitale marketingstrategieën. Lex is een creatieve branding-expert met een talent voor het ontwerpen van visuele identiteiten die opvallen en resoneren met het publiek.

Samen bieden Tim en Lex een dynamische dienstverlening die tandartspraktijken helpt om online te groeien. Hun uitgebreide kennis en toewijding aan kwaliteit resulteren in websites die zowel mooi als functioneel zijn, waardoor tandartspraktijken hun online aanwezigheid kunnen verbeteren en meer klanten kunnen bereiken.

 

Onze missie

Onze missie bij Tandartsenwebsites.nl is om tandartspraktijken te helpen online te groeien. Wij bieden op maat gemaakte websites en digitale marketingoplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en effectief.

Wij zien onszelf niet alleen als dienstverlener, maar ook als partner van onze klanten. We werken nauw samen en bieden de nodige expertise en middelen om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Door onze missie centraal te stellen, ondersteunen we tandartspraktijken bij het vergroten van hun online aanwezigheid en klantenbestand. Als groeipartner zijn we er trots op onze klanten te helpen succesvol te zijn in de digitale wereld en blijven we ons inzetten voor hun succes.

Waarom tandartsen?

Wij werken specifiek voor tandartspraktijken omdat we weten dat zij een unieke set uitdagingen hebben als het gaat om hun online aanwezigheid. Tandartspraktijken hebben vaak te maken met sterke concurrentie in hun omgeving en moeten zich onderscheiden om klanten aan te trekken.

Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die inspelen op de specifieke behoeften van tandartspraktijken. Door onze focus op deze specifieke sector, zijn wij in staat om onze klanten een concurrentievoordeel te bieden en hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Dit zijn wij

Tim Jonkers

Online marketeer en branding

Ik ben Tim, een ervaren marketeer met een passie voor het helpen van kleine bedrijven om online succesvol te zijn.

Lex Voorhout

Branding en allround creative

Ik ben Lex, een allround creatief en branding-expert met een talent voor het creëren van sterke merkconcepten die opvallen en resoneren met het publiek.

Jouw naam hier?

Online marketing expert

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve digitale marketingstrategieën die resulteren in online succes voor onze klanten.

Kom vandaag nog in contact.

Neem nu contact met ons op en laat ons jouw tandartspraktijk online succesvol maken!