Onze websitepakketten

Professionele websitepakketten voor tandartspraktijken, inclusief hosting en onderhoud!

Basic

1 to 3 years

Wij creëren niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat ze worden gevonden. Onze websites zijn voorzien van zoekmachine geoptimaliseerde teksten en zijn lokaal vindbaar in Google. Zo helpen we jouw praktijk om online te groeien en meer patiënten aan te trekken.

PLAY TIME: Sed aliquam elit ut urna fermentum, a lacinia dui ultricies
NAP TIME: Sed aliquam elit ut urna fermentum, a lacinia dui ultricies
MEAL PLAN: Sed aliquam elit ut urna fermentum, a lacinia dui ultricies

Eenmalige kosten:

€ 1.400

Maandelijkse kosten:

Pro

3 to 4 years

Wil jij dat jouw tandartspraktijk online goed vindbaar is en er professioneel uitziet? Wij bieden website design, zoekmachine geoptimaliseerde teksten en lokale vindbaarheid in Google. Daarnaast kunnen we ook een photoshoot van jouw team verzorgen, zodat je een persoonlijke touch aan je website kunt geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

  • Website design
  • Zoekmachine geoptimaliseerde teksten
  • Lokale vindbaarheid in Google
  • Photoshoot van het team door professionele fotograaf

Eenmalige kosten:​

€ 2.100

Maandelijkse kosten:​

Full

4 to 5 years

Wij ontwerpen maatwerk websites met geoptimaliseerde teksten en lokale vindbaarheid in Google. Laat ons team vastleggen door een professionele fotograaf en wij maken een social media plan op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen!

  • Website design
  • Zoekmachine geoptimaliseerde teksten
  • Lokale vindbaarheid in Google
  • Photoshoot van het team door professionele fotograaf
  • Opmaat gemaakt social media plan

Eenmalige kosten:​

Prijs op maat

Maandelijkse kosten:​

Vraag en antwoord

Wij maken websites voor tandartspraktijken die zowel mooi als functioneel zijn. Onze websites zijn ontworpen om patiënten aan te trekken en de online aanwezigheid van tandartspraktijken te verbeteren.

De tijd die nodig is om een website te maken varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Over het algemeen duurt het proces tussen de 4 en 8 weken.

Onze kosten zijn afhankelijk van de specifieke behoeften van de tandartspraktijk en het type website dat gewenst is. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Ja, naast het maken van websites bieden wij ook diensten aan op het gebied van online marketing, branding, ontwerp en fotografie.

Ja, we bieden ondersteuning na de oplevering van de website. We staan klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen en kunnen ook helpen bij het onderhouden en updaten van de website.

Neem vandaag nog contact op!

Wij Kunnen Niet Wachten Om In Contact Te Komen En Voor Je Aan De Slag Te Gaan.